Laser cutting of wood and plastic

Kysy tarjous!

We answer the phone on weekdays from 9 a.m. to 5 p.m. and e-mails always within 24 hours.

Akryylinen kyltti oveen

Rakennussarja

Pelinappulat

Kyltit pöytään

Moottorintiivisteet

Kuvoituja paneeleita

Kumileimasin

Lue lisää meistä

Loistava palvelu

Meiltä saat kaiken tarvittavan suunnittelusta toteutukseen asti luotettavasti ja ammattitaidolla. Me emme lupaile turhia, vaan teemme työt sovitussa aikataulussa.

Laadukas laitteisto

Käytämme laserleikkauksessa CO2 eli hiilidioksidilaseria, jonka lasersäteen aallonpituus sopii orgaanisille- ja muovimateriaaleille. Alhaalla on tietoa laserleikkaukseen sopivista materiaaleista enemmän.

Premium materiaalit

Käytämme markkinoiden laadukkaimpia materiaaleja tuottaaksemme tasokkaita tuotteita.

Varastoimme ohutviiluvaneria 1 - 6mm, Akryylia 2 - 15mm, tiivistepaperia, kartonkia jne.

Luotettava toimitus

Meidät tunnetaan luotettavasta toimituksesta ja tasaisesta laadusta. Meiltä tilatessa voit luottaa, että tuotteet ovat sovittuna ajankohtana perillä.

Tuoteideoita

Moottorintiivisteet, maalaussapluunat, käyntikortit, kakkukoristeet, kyltit, hääkoristeet, pakkausprototyypit, laitteiden osat, suojakannet, kutsukortit, avaimenperät, talonumerot, yrityslahjat, juomabrikat, opasteet, kaupunkikartat, myymäläständit, pienoismallit, puzzlet, palapelit, lelut jne.

Laserleikkauksen hinta

Laserleikkaus on varsin kohtuuhintainen menetelmä ohuille levykappaleille. Pienissä sarjoissa suurin kappalehintaan vaikuttava tekijä on asetus- ja ohjelmointikulut.

Hinta muodostuu seuraavasti: Kappalemäärä x kappaleen leikattavan ääriviivan pituus x konetunnin hinta + materiaalikustannus + ohjelmointi/asetustyön aika + jälkikäsittelyn aika

Leikattavat materiaalit

Laserleikkaamme vaneria, ohutviiluvaneria, akryylia, pahvia, kartonkia, paperia, erilaisia kalvoja, nahkaa, tiivisteitä, kumia, MDF-levyä, korkkia, vaahtomuovia, viiluja jne.

Usein kysyttyä

Tilasimme vanerileikkeitä toisesta yrityksestä ja leikkausreuna oli pahoin palanut, suorastaa epäsiisti. Onko teillä leikkausreuna samanlainen?

Käytämme lähes kaikkien materiaalien päällä suojakalvoa, joka estää levyn pintojen ja reunojen palamisen. Leikkausreunasta ja levyn pinnoista tulee siistit!

Kuinka tarkkaa jälkeä laserilla saa?

Koneillamme on toistotarkkuus 0.02mm ja lasersäteen halkaisija on 0.05mm eli noin ihmisen hiuksen vahvuinen. Laserkaiverruksessa maksimi resoluutio on 1000dpi.

Laserleikkaamalla saadaan siis tehtyä erittäin tarkkoja osia.

Voiko laserleikkaamalla leikata kaikkia muoveja?

Valitettavasti aivan kaikkia muoveja laserleikkaamalla ei ole mahdollista työstää.

Muovit jotka eivät sovellu laserleikkaamiseen:

Polykarbonaatti (PC) yli 1mm vahvuus

HD-PE

Kuinka paksua levyä laserleikkamalla on mahdollista työstää?

Tämä riippuu aina materiaalista, mutta esimerkiksi 15mm vahvuinen akryyli menee vielä varsin siististi läpi.

Rajoittava tekijä levyn vahvuuteen saattaa olla leikkausprosessista jäävä hieman vino pinta, joka on täysin normaalia laserleikkauksessa. Sitä esiintyy myös vesileikkauksessa, polttoleikkauksessa ja plasmaleikkauksessa. Kussakin menetelmässä reunan viistous on hieman erilainen. Laserleikkauksessa ja vesileikkauksessa reunan vinous on kaikista pienin.

Ota yhteyttä, kerromme miellämme lisää!

Voiko laserleikkaamalla tehdä syvennyksiä levyyn?

Se ei valitettavasti ole mahdollista pelkästään laserleikkaamalla.

Meillä on myös käytössä CNC-jyrsin, jolla voimme tehdä levyyn syvennyksiä laserleikkauksen jälkeen tai sitä ennen.