Uusia maksutapoja ja toimitustapoja - Lastua

Uusia maksutapoja ja toimitustapoja

, by Niila Jurvelin, 1 min reading time

Ihmiset olemme kaikki erilaisia ja pidämme eri asioista. Voit maksaa tilauksen juuri kuten olet tottunut tekemään ja tilata tuotteet vaikka suoraan kotiin.

Olemme tehneet kovasti töitä, jotta asiointi meillä olisi mahdollisimman sujuvaa ja helppoa. Teimme asiakastoiveiden perusteella muutoksia toimitustapoihin ja maksutapoihin.

Tilaa tuotteet suoraan kotiin postin economy tai priority kirjeellä

Meiltä on kysytty moneen otteeseen "eikö teiltä voi tilata tuotteita kirjeenä suoraan kotiin? " - Nyt voi!

Lisäsimme verkkokauppaan mahdollisuuden tilata pieniä tuotteita suoraan kotiin. Valittavissa on postin economy kirje, jonka toimitusaika on n. 4-6 arkipäivää. Lisäksi postin priority kirje, joka saapuu 1-2 arkipäivässä postiluukkuun tai postilaatikkoon. 
Eino hammasharjatelineet ja kyltit tulevat kätevästi kirjeenä suoraan kotiin.

Matkahuollon toimitus

Saimme paremman sopimuksen matkahuollosta, jonka ansiosta saimme hintaa tiputettua 5,90€ --> 3,90€. Matkahuolto on nopea ja luotettava toimittaja, vaikkakin noutopisteiden määrä ei yllä aivan postin tasolle.

Meiltä voi tulla myös noutamaan paketin

Olemme kaukana pääkaupunkiseudulta, mutta jos asut hiukan pohjoisempana niin tule hakemaan paketti suoraan tehtaaltamme. Saatamme keittää samalla kahvit ja pääset tutustumaan toimintaamme.

Lisää maksutapoja

Me ihmiset olemme kaikki erilaisia ja pidämme eri asioista. Lisäsimme maksutapoihin luottokorttimaksun, klarnan ja paypalin lisäksi myös yleisimmät suomalaiset verkkopankit, mobilepayn, pivon, siirron ja applepayn. Uskomme, että näistä löytyy mieluinen maksutapa jokaiselle.

Leave a comment

Leave a comment


Blog posts

Footer image

© 2024 Lastua

    Login

    Forgot your password?

    Don't have an account yet?
    Create account