WellAirFix sisäilmanlaadun mittauspalvelu tarjoaa apua sisäilmaongelmien paikallistamiseksi

WellAirFix sisäilmanlaadun mittauspalvelu tarjoaa apua sisäilmaongelmien paikallistamiseksi

, by Niila Jurvelin, 2 min reading time

WellAirFix sisäilmanlaadun mittauspalvelu – Apunasi koko Suomen laajuisesti

Sisäilman laatu vaikuttaa päivittäiseen elämäämme enemmän kuin usein tajuammekaan. Hyvä sisäilmanlaatu voi parantaa yleistä hyvinvointiamme, kun taas huono sisäilma voi aiheuttaa tai pahentaa monia terveysongelmia, kuten väsymystä, astmaa ja allergioita. Tässä tulee avuksi WellAirFix, kattava sisäilmanlaadun mittauspalvelu, joka toimii koko Suomen alueella.

Miten mittauspalvelu toimii?

1. Lisää mittauspalvelu ostoskoriin ja maksa tilaus kassalla.
2. Lähetämme helppokäyttöiset mittausvälineet antamaasi osoitteeseen tai voit noutaa ne varastoltamme Rovaniemeltä.
3. Aseta mittausvälineet haluamaasi paikkaan kotona ja anna mittareiden olla rauhassa 7 vuorokautta. (Laitteisto soveltuu kuivien tilojen mittaukseen)
4. Pakkaa mittausvälineistö mukana tulevien ohjeiden mukaisesti ja lähetä laitteet paketissa olevalla palautustarralla takaisin meille tai tuo laitteet takaisin varastollemme Rovaniemelle.
5. Sisäilma-asiantuntijamme käy läpi laitteiston antaman datan ja tekee suositukset sisäilman parantamiseksi. Saat kattavan raportin sisäilman nykytilasta kahden viikon kuluessa.
6. Tuloksista riippuen asiantuntijamme soittaa ja käy läpi puhelimessa mittaustulokset. 

Miksi sisäilmanlaadun mittaus on tärkeää?

Monet ihmiset kärsivät erilaisista oireista kotona tai työpaikoillaan tietämättä, että syynä voi olla huono sisäilma, eikä välttämättä kosteusvauriot kuten monesti ajatellaan. Väsymysoireet, jatkuva nuha, silmien ärsytys ja päänsärky voivat kaikki olla merkkejä siitä, että sisäilmassa on parantamisen varaa. Erityisesti astmaatikot, allergikot ja yliherkkyyksistä kärsivät ovat herkkiä sisäilman epäpuhtauksille. WellAirFix sisäilmanlaadun mittauspalvelun avulla on mahdollista tunnistaa ongelmia ja antaa suosituksia ongelmien korjaamiseksi.

Mittauspalvelu tarjoaa asiakkailleen helppokäyttöiset ja tarkat mittauslaitteet, jotka keräävät tietoa sisäilman laadusta, kuten hiilidioksidipitoisuudesta, kosteustasosta, lämpötilasta, mahdollisista kemiallisista epäpuhtauksista ja partikkelien määrästä. Nämä tiedot ovat arvokkaita, sillä ne auttavat ymmärtämään sisäilman todellista laatua ja sen vaikutuksia terveyteen.

Palvelun saavutettavuus ja helppous 

WellAirFix sisäilmanmittauspalvelu palvelee asiakkaita koko Suomessa, ja tarvittaessa mittauslaitteet voi noutaa suoraan varastoltamme Rovaniemeltä. Tämä tekee palvelustamme erityisen kätevän etenkin Pohjois-Suomen asukkaille. Laitteet ovat helppoja käyttää, ja ne voidaan toimittaa suoraan asiakkaan osoitteeseen. Mittaustulosten analysointi ja raportointi tapahtuu asiantuntijoidemme toimesta, jotka tarjoavat selkeät ohjeet mahdollisten sisäilmaongelmien korjaamiseen.

Mittauksen merkitys terveydellesi

Säännöllinen sisäilmanlaadun mittaus ei ole vain suositeltavaa, vaan se voi olla välttämätöntä, erityisesti allergia- tai astmaoireista kärsiville henkilöille. Tunnistamalla aikaisin mahdolliset ongelmat, kuten liian suuret partikkelipitoisuudet tai liian korkean kosteuden, voimme ehkäistä terveysongelmien syntymistä tai pahenemista. Tämä ei ainoastaan paranna elämänlaatua, vaan vähentää myös tarvetta lääkitykselle ja lääkärissä käynneille.

Mitä sisäilman laadun tekijöitä sisäilman mittauspalvelun tuloksena saadaan?

Mittauksen tuloksena saadaan sisäilman hiilidioksidipitoisuus, haihtuvat orgaaniset yhdisteet (VOC), Radon, PM1 ja PM2.5 hiukkasten määrä, ilmankosteus ja ilman lämpötila. Nämä kaikki ovat liiallisina pitoisuuksina vaarallisia terveydelle ja erityisesti yliherkkyyksistä kärsiville, kuten allergisille ja astmaatikoille.

Yhteenveto

WellAirFix sisäilmanlaadun mittauspalvelun avulla voit olla varma, että sisäilmanlaatusi on optimaalinen, mikä parantaa elämänlaatua ja terveyttä.

Palvelumme kattaa koko Suomen. Tarjoamme käyttöösi helppokäyttöiset, tehokkaat työkalut sisäilmaongelmien tunnistamiseen ja lopuksi kattavan raportin mittaustulosten kaveriksi. 

Leave a comment

Leave a comment


Blog posts

Footer image

© 2024 Lastua

    Login

    Forgot your password?

    Don't have an account yet?
    Create account